VEELGESTELDE VRAGEN OVER VERPLAATSEN INFOSECURITY.BE, DATA & CLOUD EXPO
Ik heb me al geregistreerd. Blijft mijn toegangsbewijs gewoon geldig?
Om Infosecurity.be, Data & Cloud Expo op 9 en/of 10 september 2020 te bezoeken, hoeft u zich niet opnieuw registreren. Wel willen wij u vragen uw huidige registratie te bevestigen, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. U heeft hierover van ons een e-mail ontvangen met een persoonlijke bevestigingslink. Bent u verhinderd op 9 en/of 10 september 2020 en wilt u uw registratie beëindigen? Dan hebben wij daar uiteraard alle begrip voor.

Ik heb me nog niet geregistreerd? Vanaf wanneer kan ik me aanmelden voor mei?
Ook voor de nieuwe datum van Infosecurity.be, Data & Cloud Expo kunt u zich nu al aanmelden. Dat kan via de website. U ontvangt dan gelijk een bevestiging waarmee u Infosecurity.be, Data & Cloud Expo kunt bezoeken. 

Wat gebeurt er met mijn inschrijving voor een sessie tijdens Infosecurity.be, Data & Cloud Expo?
Het nieuwe programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Wel proberen wij het bestaande programma zoveel mogelijk in stand te houden. Heeft u zich al aangemeld voor een sessie? Zodra u uw aanmelding voor de beurs herbevestigd heeft, dan wordt uw aanmelding voor de sessie gewoon doorgezet naar de nieuwe data. Mochten er toch wijzigingen in het programma komen, dan ontvangt u hierover bericht van ons. Heeft u uw aanmelding voor de beurs niet herbevestigd? Dan wordt uw aanmelding voor een sessie vanaf 5 april geannuleerd en kunt u zich op een later moment weer opnieuw registreren.

Waarom is Infosecurity.be, Data & Cloud Expo verplaatst?
Een toenemend aantal exposanten heeft laten weten vanwege het coronavirus niet aan Infosecurity.be, Data & Cloud Expi te kunnen deelnemen omdat zij deel uit maken van een internationale organisatie of vanuit individuele overwegingen. Naast het welslagen van onze beurzen, staat het welzijn van onze bezoekers, deelnemers exposanten, leveranciers en andere stakeholders centraal. De afgelopen dagen zagen we de gevolgen en bezorgdheid rond de uitbraak van het Coronavirus in België in snel tempo toenemen.

Worden ook andere evenementen verplaatst van Jaarbeurs?
Voor Jaarbeurs zijn de richtlijnen van de overheid en het RIVM over het houden van evenementen overigens leidend. Van geval tot geval wordt echter bekeken of er aanleiding en mogelijkheid bestaat een beurs of evenement eventueel te verplaatsen. 

Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.
Telefoon: +31 30 295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners