Nieuws
04 juli 2019

Luchtvrachtspecialist AMI in zee met BluJay

Het Britse Air Menzies International (AMI), leverancier van luchtvracht- en expresdiensten aan expeditiebedrijven, gaat wereldwijde de supply chain-software van het Brits-Australische BluJay Solutions implementeren. Dat kondigen de twee partijen aan.

Het nieuw in te richten platform zal bestaan uit BluJay’s transport-, douane- en controle-managementsysteem en vervangt de huidige besturingssystemen van AMI.

AMI’s wens is een digitaal platform dat de processen vereenvoudigt en het voor klanten makkelijker maakt zaken te doen met de Britse luchtvrachtmakelaar, van het maken van boekingen tot het inzichtelijk maken van zendingen. Steven Ritchie, it-topman bij AMI, licht in een persverklaring toe dat de investering voor alles de klantervaring moet verbeteren. ‘Wij streven ernaar om in elke stap van de toeleveringsketen digitaal verbinding te maken, zodat onze klanten zijn aangesloten op de juiste producten, diensten en oplossingen. Naast het verplaatsen van onze activiteiten naar de cloud, werken we samen met BluJay om de toepassing van technologische innovaties te versnellen’, aldus Ritchie.

AMI verwacht dat de eerste vestigingen het nieuwe platform in september van dit jaar in gebruik gaan nemen, waarna klanten direct een offerte kunnen aanvragen, online-boekingen kunnen plaatsen en toegang krijgen tot digitale track & trace en samenwerken via documentuitwisseling.

Mohit Paul, salesverantwoordelijke voor de EMEA-regio van BluJay, voegt eraan toe dat hij uitkijkt naar de samenwerking en ‘om het technologieplatform te leveren dat zorgt voor een transformatie van AMI’s wereldwijde activiteiten en klantervaring’.  

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners