Impact of Data
Data is het nieuwe goud, de olie van de 21e eeuw, de heilige graal. U heeft zeker en vast de termen geregeld gehoord. Tijdens Infosecurity.be en Data & Cloud Expo gaan we proberen de impact van data iets meer te concretiseren. Is het echt het nieuwe goud? Wat moet u doen om data daadwerkelijke succesvol te gebruiken en niet onbelangrijk waar liggen de grenzen. Als die er al zijn.

Wat als Tomorrowland alles met je data en privacy zou mogen doen?
Cain Ransbottyn, Co-Founder, Apporto
Iedereen heeft wel iets dat Tomorrowland beter niet weet. Of heb jij niets te verbergen? TML mag alles weten? Zeker? Want ze meten en weten veel meer dan jij denkt! Je bracelet is een live gps die voortdurend vertelt waar je bent en bij wie je staat te feesten! Ze volgen je (letterlijk en figuurlijk) tijdens het ganse festival tot op 10 meter nauwkeurig en dit op elk moment van de dag en nacht! Kortom, je kan niet anoniem naar TML gaan. En tenslotte: hoe meer je dit jaar uitgeeft op TML, hoe zekerder je bent van je ticket volgend jaar!
Een experimentele blik naar data, privacy & ethiek
Joost Plattel, co-founder Quantified Self
Uit eigen experimenten en verhalen verteld Joost Plattel hoe hij de Quantified Self inzet om zijn eigen leven te verbeteren. Wat kan je met al die persoonlijke data? En wat gebeurd er als je besluit een heel kantoor (inclusief de werknemers!) door te meten? Wat veranderd er voor je privacy en hoe gaan we om met ethiek in de wereld waar data eindeloos lijkt?
Data, het nieuwe betaalmiddel
Hans Timmerman, CTO, Dell EMC Nederland
Data is het goud, de olie en het betaalmiddel geworden van elke organisatie. Data heeft veel verschillende verschijningsvormen en bij elke verschijning zijn er andere voorwaarden en vertrekpunten om het betreffende data verwerkende proces optimaal in te richten en te borgen. De datawetenschap is heftig in beweging omdat de mensen die goed met genoemde data-eigenschappen om kunnen gaan schaars zijn. Het vraagt het denken in data-architecturen om de processen om de data heen goed te kunnen schetsen, ontwerpen, vaststellen en uiteindelijk in werkende infrastructuren te realiseren. Deze presentatie zal dieper op de ontwikkelingen op dit gebied ingaan.

Meer sessies over data:


Gratis toegang tot Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2018?

Wilt u snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen op het gebied van data? Kom dan op 14 en 15 maart 2018 naar Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2018, de must voor iedere IT-professional. Vraag nu uw gratis ticket aan.
  
 
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners