Computable Future Lab - Ervaar de nieuwste technologie

futurelab.pngVakbeurs Infosecurity.be, Data & Cloud Expo en mediapartner Computable slaan de handen ineen om veelbelovende opkomende bedrijven een podium te bieden op de grootste vakbeurs in zijn soort. Op het innovatiepaviljoen Computable Future Lab laten deze jonge bedrijven hun innovaties aan de bezoekende IT-professionals en beslissers zien en ervaren. 

Bezoekers ontdekken in het Computable Future Lab inspirerende en innovatieve toepassingen van de belangrijkste technologie trends zoals artificial intelligence, blockchain en internet of things. Wil jij deze innovaties zien en uitgedaagd worden na te denken over manieren waarop jij jouw organisatie vooruit kunt helpen door de inzet van deze technologieën, vraag dan hier uw gratis ticket aan.

Deelnemers Computable Future Lab 2018:

bitsensor.png
BitSensor - Volgens IBM was BitSensor in het oprichtingsjaar al één van de 10 beste startups ter wereldwijd! En is het waarschijnlijk de meest veelbelovende startup op cyber security gebied. Met BitSensor worden bedreigingen binnen 50 milliseconde geïdentificeerd en wordt er direct opgetreden. Op het Computable Future Lab laat BitSensor zien hoe zij dit doen en wat zij voor uw organisatie kunnen betekenen.

juru.jpg
JURU - Identity en Blockchain worden vaak in één zin genoemd, en niet zonder reden. Nu de blockchain revolutie langzaamaan vaart begint te maken, wordt steeds meer duidelijk wat de potentie van deze technologie is. Jouw digitale voetafdruk is daar een belangrijk onderdeel van. Deze vooruitstrevende Belgische startup geeft u op het Computable Future Lab een kijkje in de toekomst.


ockel.jpg

Ockel Computers - De award winning mini computer van Ockel Computers is krachtiger dan de gemiddelde laptop en heeft het formaat van een mobiele telefoon. De volwaardige Windows 10 computer op zakformaat heeft een geïntegreerd beeldscherm, alle connectiviteiten en poorten die je van een nieuwe laptop mag verwachten (inclusief USB C en HDMI) en een accu die je de vrijheid geeft om altijd en overal te kunnen werken, gamen, streamen en surfen.zionsec.jpg

ZIONSECURITY - ZIONSECURITY ontzorgt op security gebied, van het opstellen van een security strategie, tot de implementatie van de cutting edge artificial intelligence security oplossingen.

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners