Intronics Belgium (inec NV)
Stand: 08.A096

Intronics is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van connectivity oplossingen voor informatie- en datavoorzieningen, retail en electronica. Deze connectivity oplossingen staan bij Intronics voor verschillende soorten verbindingen: van een traditionele verbinding als de kabel of de connector, tot de verbinding in KVM- of digital signage-applicaties. Het complete programma van Intronics is opgebouwd vanuit deze (basis)verbindingen en accessoires. 

Naast de levering van standaard voorraadproducten is het ontwikkelen en leveren van producten op klantspecificatie een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Centraal hierin staan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Communicatie en samenwerking met onze opdrachtgevers zijn dé factoren om te komen tot een succesvol eindresultaat.

Intronics is actief door heel Europa; buiten het hoofdkantoor in Barneveld en het kantoor in België, heeft zij verschillende verkoopkantoren in het buitenland. Dit maakt dat Intronics ook op de internationale markt een geschikte zakenpartner is.

Contact

Herenthoutseweg 236
2200
Herentals België
014 220 334
LinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners