Thema 2020: Artificial Future

Artificial Future infosecurity-deelnemen-beursstand.jpg


Kunstmatige intelligentie en machine learning gaan onze business voorgoed veranderen. Van zelflerende chatbots 

ter ondersteuning van de klantenservice en het automatiseren van de 

boekhouding tot het stellen van diagnoses in de zorg: artificial intelligence (AI) lijkt de nieuwe heilige graal in de ICT-markt.

Anno 2020 zetten steeds meer bedrijven hun eerste of vervolgstappen in deze technologie om bedrijfsprocessen en diensten te optimaliseren, verslimmen en versnellen. Toch wordt AI vaak gezien als een black box waar beslissingen uit voortkomen die medewerkers niet kunnen verklaren. Zeker is dat deze technologie veel data, een flexibele cloud en strenge security-eisen vereist. Wat betekent dat voor uw organisatie, nu en in de toekomst? Voldoen de huidige oplossingen nog? Moet u upgraden, uitbreiden of is er misschien wel iets totaal anders nodig?


Subthema’s
Naast een overkoepelend thema zijn er ook zes verschillende subthema’s. Deze thema’s geven aan welke onderwerpen passen bij onze exposanten en aan bod komen in het inhoudelijke seminarieprogramma.

Cloud Computing
De cloud is voor iedereen. Van consument tot KMO tot Enterprise. Mobiliteit, flexibiliteit en beveiliging zijn belangrijke kenmerken van cloudoplossingen die organisaties nodig hebben om te bestaan.

Cyber Security
Security is voor veel bedrijven kopzorg nummer één, want bedrijfsdata is vandaag de dag nog steeds onvoldoende beveiligd. Databeveiliging is daarbij niet meer genoeg.

Datacenter & Infrastructure Optimisation
Een gedegen infrastructuur vormt een belangrijke basis. De infrastructuur moet de communicatie tussen alle componenten en technologieën kunnen dragen.


icon_artificial_data.pngArtificial & Data Intelligence
Slimmer is het nieuwe sneller. Met kunstmatige intelligentie leren machines acties en beslissingen van mensen te kopiëren, ook wel machine learning genoemd. Logisch redeneren, taal begrijpen en leren van fouten doen machines zelf op basis van talloze data. Wie wil overleven of - nog belangrijker - voorop wil lopen in de digitale economie, moet data slim kunnen inzetten.

Digital Transformation
Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt de digitale strategie leidend. Steeds meer bedrijven kiezen een digital-first-strategie. Hoe kan uw organisatie digitaal transformeren? En welke digitale diensten zijn van toepassing in uw business?

Privacy, Governance & Risk Management
Data heeft altijd een eigenaar, en is dus onlosmakelijk verbonden met privacyvraagstukken.


Gratis toegang tot Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2020

Een bezoek aan Infosecurity.be en Data & Cloud Expo biedt u de mogelijkheid om in één keer op de hoogte te raken van alle ontwikkelingen in het IT-landschap. Gratis registreren voor toegang tot Infosecurity.be en Data & Cloud Expo kan vanaf 20 januari 2020. Houd de website in de gaten om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuws.
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners