Computable Future Lab - Ervaar de nieuwste technologie

futurelab.pngVakbeurs Infosecurity.be, Data & Cloud Expo en mediapartner Computable slaan de handen ineen om veelbelovende opkomende bedrijven een podium te bieden op de grootste vakbeurs in zijn soort. Op het innovatiepaviljoen Computable Future Lab laten deze jonge bedrijven hun innovaties aan de bezoekende IT-professionals en beslissers zien en ervaren. 

Bezoekers ontdekken in het Computable Future Lab inspirerende en innovatieve toepassingen van de belangrijkste technologie trends zoals artificial intelligence, blockchain en internet of things. Wil jij deze innovaties zien en uitgedaagd worden na te denken over manieren waarop jij jouw organisatie vooruit kunt helpen door de inzet van deze technologieën, vraag dan hier uw gratis ticket aan.

Deelnemers Computable Future Lab 2018:

bitsensor.png

BitSensor
- Volgens IBM was BitSensor in het oprichtingsjaar al één van de 10 beste startups ter wereldwijd! En is het waarschijnlijk de meest veelbelovende startup op cyber security gebied. Met BitSensor worden bedreigingen binnen 50 milliseconde geïdentificeerd en wordt er direct opgetreden. Op het Computable Future Lab laat BitSensor zien hoe zij dit doen en wat zij voor uw organisatie kunnen betekenen.


reqon.png

REQON Security - REQON Security is twee jaar geleden opgericht door twee jonge ondernemers die dezelfde passie voor techniek deelden, namelijk hacking. REQON Security specialiseert zich in het uitvoeren van maatwerk penetratietesten. Dit doen zij voor beursgenoteerde bedrijven, overheidsinstanties en de grotere MKB-bedrijven. De IT-beveiliging van deze bedrijven wordt dan door middel van actuele en realistische aanvalstechnieken op de proef gesteld. Naast ethical hacking is het bedrijf ook inzetbaar voor digitaal forensisch onderzoek van cyberincidenten. Deze onderzoeken geven een bedrijf inzicht in de oorsprong van een cybercrime incident en helpt deze in de toekomst te voorkomen. Wilt u een kijkje nemen in de keuken van ethical hacking? Harm en Jan willen u in het Computable Future Lab graag kennis laten maken met de mindset van een hacker. De missie van de hack challenge is om u te laten zien hoe kwetsbaarheden in webapplicaties worden ontdekt.


ockel.jpg

Ockel Computers - De award winning mini computer van Ockel Computers is krachtiger dan de gemiddelde laptop en heeft het formaat van een mobiele telefoon. De volwaardige Windows 10 computer op zakformaat heeft een geïntegreerd beeldscherm, alle connectiviteiten en poorten die je van een nieuwe laptop mag verwachten (inclusief USB C en HDMI) en een accu die je de vrijheid geeft om altijd en overal te kunnen werken, gamen, streamen en surfen.zionsec.jpg

ZIONSECURITY - ZIONSECURITY ontzorgt op security gebied, van het opstellen van een security strategie, tot de implementatie van de cutting edge artificial intelligence security oplossingen.


venn.png

VENN Telecom - De demo oplossing is een Venn Office, een oplossing waarbij 4x 4G verbinding van Proximus, Orange en Base gebundeld worden tot één sterk signaal. U kan ook de verschillende connectiviteitsopties (+ DSL, Fiber, Kabel) en onze managed portal zien waarmee u vlekkeloos uw netwerken van diverse locaties kan beheren.


canovate-logo.png

CANOVATE - CANOVATE is een Leading Global Data Center and Fiber Optic (FTTX) Solutions Provider. Uw partner om IoT en Edge Computing te omarmen met zijn volledig geïntegreerde Micro-, Maxi- en Mobile DC-oplossingen en het energieverbruik tot 80% te verlagen (Green IT).cybersprint.jpg

Cybersprint - Wilt u meer weten over uw online “footprint”? Bent u op zoek naar manieren om uw online kwetsbaarheden en risico's te verminderen? Start een gratis Demo & Quickscan met Cybersprint op het Computable Future Lab om inzicht te krijgen in de huidige cyberrisico's van uw organisatie op alle online kanalen zoals Web, Mobile Apps en Dark Web.

Textgain - Textgain is eind 2015 opgericht als een spin-off van de Universiteit van Antwerpen. Met Textgain kunt u automatisch tekst in 15 verschillende talen analyseren door kunstmatige intelligentie, trefwoordherkenning en sentimentanalyse toe te passen. Binnen de NLP-industrie is Textgain een onderscheidende bedrijf met in eigen huis ontwikkelde profileertechnieken waarmee leeftijd, geslacht, opleidingsniveau en zelfs persoonlijkheid van de schrijver kunnen worden herkend op basis van de schrijfstijl.

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners