Beursinformatie
De eerste editie van Data & Cloud Expo in België.
De IT-wereld is continue in beweging. Wat gister trending topic was, is vandaag geschiedenis. De IT-er van nu wil meer en beter op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en toekomstproof zijn én blijven in zijn vakgebied. Woensdag 14 en donderdag 15 maart vindt daarom de eerste editie van Data & Cloud Expo plaats in de Brussels Expo, Brussel. Data & Cloud Expo is hét event over data management en cloud computing voor IT-managers en IT-professionals.
 
Focus op datamanagement en cloud computing 
De rol van IT-beheer en storage verandert binnen organisaties. Door cloudoplossingen zijn fysieke datacenters niet altijd binnen bedrijven georganiseerd, maar worden gehost door externe providers. Volgens Gartner zal een “no cloud” beleid in 2020 zelfs net zo zeldzaam zijn als een “no internet” beleid vandaag de dag. Kortom, data management en cloud computing zijn trending topcis in de IT-business. Dit vraagt om nieuwe technologieën, werkwijze en een toekomstvisie. Data & Cloud Expo helpt u op weg!
 
Wat heeft Data & Cloud Expo u te bieden?
  1. Een uitgebreid en gratis seminarprogramma in samenwerking met vaktitel Computable;
  2. Een beursvloer met circa 120 exposanten die een uniek en compleet overzicht bieden van de laatste ICT-toepassingen en -diensten op het gebied van data management en cloud computing;
  3. Praktische handvatten voor grip op een organisatie waarin een groeiende hoeveelheid data en toenemend gebruik van cloudoplossingen aan de orde van de dag zijn;
  4. Een platform voor kennisuitwisseling en netwerken met vakgenoten;
  5. Gratis toegang tot het gelijktijdige Infosecurity.be.
Beurscombinatie met Infosecurity.be
Infosecurity.be, de vakbeurs op het gebied van IT-security, vindt gelijktijdig plaats in de Brussels Expo. Samen vormen Data & Cloud Expo en Infosecurity.be hét jaarlijkse event over actuele vraagstukken en relevante oplossingen omtrent zakelijke ICT.
 
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners